Horsefood Dressuur Talent 2017 in Berkel-Enschot

Dit weekend is AniCare Sport Horses met drie paarden op pad geweest om wat competitie ervaring op te doen bij Horsefood Dressuur Talent 2017 in Berkel-Enschot.

Hitch (Chagall x Tuschinski)

Hitch (Chagall x Tuschinski) was niet in haar beste doen. Ondanks dat ze al wat ervaring heeft was alles eng. Althans dat vond ze. Ze maakte zich sterk en Nadia had haar handen vol om de merrie netjes rond te sturen. Voldoende werk aan de winkel.

 

Heier (Voice x Gribaldi)

Heier (Voice x Gribaldi) de kleinste van het stel. Nog nooit mee geweest en dan direct naast bitchie Hitch op de trailer. Dat was een hele ervaring. Hij vond de andere paarden in de baan heel erg eng maar is een snelle leerling. Na een poosje was hij netjes te rijden en waren we dik tevreden over zijn gedrag.

 

Inuna (Apache x Gribaldi). Deze ruin is één keer eerder mee geweest op de trailer maar gedraagt zich top. Voor hem hadden we onze steun en toeverlaat Yanthe (een hele lieve oude Friese merrie) meegenomen. Inuna maakte ons blij. Hij was super gespannen maar laat uiteindelijk hele stoere dingen zien. Moet nog een hele boel leren maar hier zit potentie in.