Succesvolle 2e paasdag voor Floortje, Hitch en Envy Me

Onze stalamazone Nadia van Schaik had een succesvolle 2e paasdag met drie paarden bij manege Oostmoer in Stad aan het Haringvliet.

In de ochtend startte ze Floortje (Negro x Florencio, eigenaar Cees Elenbaas) in het Z2. Floortje liet hele mooie drafonderdelen zien en de galopwissels worden steeds beter. Ze had nog wel wat spanning in de galop waardoor er wat foutjes in de proeven slopen maar die werden gecompenseerd door de goede onderdelen. Ze behaalden mooie scores van 218 en 213 punten en een eerste en tweede plaats.

Vroeg in de avond mochten Hitch en Envy mee op pad. Beide waren erg scherp, het winderige weer en knisperend grind maakten het nog een tandje spannender.

In de eerste proef was Hitch (Chagall x Tuschinski) nog wat gespannen, maar Nadia stuurde haar er netjes doorheen. In de tweede proef was ze wat meer ontspannen en liet ze vooral in de galop hele mooie onderdelen zien. Ze behaalden in het M1 twee keer een tweede plaats en in totaal 3 winstpunten.

Nadia startte Envy (Tango x Kennedy) voor de eerste keer in het M2. Envy leek in eerste instantie vrij ontspannen, maar in de ring houdt ze haar adem nog iets te veel in en vond ze het juryhokje spannend. Ondanks de spanning liet ze toch hele mooie onderdelen zien waardoor ze twee keer een tweede plaats behaalde en met twee winstpunten nu officieel M2 geklasseerd is.

Van harte gefeliciteerd met deze mooie resultaten! Voor alle drie de paarden nog genoeg punten voor verbetering dus dat belooft veel goeds voor de toekomst!