Jesire deelgenomen aan selectiewedstrijd Subli

Jesire Subli Delft  Jesire en Crystal van Vliet

In een hele mooie entourage bij manege de Prinsenstad in Delft werd een selectiewedstrijd gereden voor de Subli Competitie Jonge Dressuurpaarden. Jesire mocht hier haar eerste wedstrijdervaring opdoen onder onze stalamazone Crystal van Vliet. Op een heel spannend terrein was ze super braaf. Ze liet een mooie actieve draf zien met een goed ondertredend achterbeen en een ruime stap. De galop zou meer sprong en afdruk mogen hebben. In een zeer sterk deelnemersveld, waaronder een aantal goedgekeurde hengsten, werd de kwaliteit van Jesire helaas niet hoog gewaardeerd, ze kreeg een totaal van 60,8% met een 7 voor stap, een 6,5 voor draf en een 5,5 voor galop. Voor Jesire en Crystal in ieder geval een hele mooie ervaring! Nu fijn verder trainen voor de wedstrijdsport.